Welkom

Welkom op www.alumnei.nl, de moderne website van het AlumnEI-platform van Europees Instituut de Baak, een van de meest toonaangevende coachings- en counselings-opleidingen in Nederland en Belgiƫ. Het AlumnEI-platform is begin 2010 in nauwe samenwerking met het Europees Instituut door een aantal oud-studenten van het Europees Instituut opgericht.

Momenteel wordt 2 keer per jaar, meestal in maart/april en november een speciale AlumnEI-middag georganiseerd waarbij telkens een specifiek thema of onderwerp centraal staat. Elke AlumnEI-middag wordt vervolgens afgesloten met een borrel, bij uitstek het moment om even bij te kletsen en/of om desgewenst eens lekker actief te netwerken.

Als je, na je afstuderen, ook betrokken wilt blijven bij het Europees Instituut, goed op de hoogte wilt zijn en blijven van recente ontwikkelingen in het boeiende coachings- en counselings-vak en regelmatig contact wilt onderhouden met je oud-studiegenoten, dan vind je hier bijna alles van je gading. Ik kan iedereen een lidmaatschap van het AlumnEI-platform dan ook van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
namens het Europees Instituut

Heleen Hordijk, directeur

AlumnEI-platform

AlumnEI-forum

Datum vandaag is

-- vr. 23-03-2018

AlumnEI-events

Social Media

-- Twitter
-- Facebook
-- LinkedIn

Gastenboek

Contact

Spreuk v.d. dag